Om oss

Föreningen Kollo Full Fart

Full_fart_logotyp

Vi är en partipolitiskt och religiöst obunden förening som jobbar helt ideellt. Vi har tillsammans stor erfarenhet av att jobba med målgruppen inom olika verksamheter t.ex. kolloverksamhet, skola, boende och träningsgrupper. Våra yrkesbakgrunder är fritidspedagog, hälsopedagog, läkare och projektledare.

Styrelsen

  • Agnes Larsson: Jobbar till vardags som läkare. Har flera års erfarenhet från kolloverksamhet för barn med NPF-diagnos. Mina intressen är handarbete, läsa böcker och träna.
  • Märta Larsson: Jobbar till vardags med projektledning och strategiska frågor inom utbildningsverksamhet. Har flera års erfarenhet från kolloverksamhet för barn med NPF-diagnos. Mina intressen är träning, böcker och att vara på vårt landställe.
  • Josephine Berge: Jobbar till vardags som hälsopedagog på en sim- och idrottshall. Har flera års erfarenhet från gruppaktiviteter och kolloverksamhet för barn med NPF-diagnos. Mina intressen är att åka skidor, bada, rita och spela spel.
  • Kalle Hovell: Jobbar till vardags som fritidspedagog. Har flera års erfarenhet från skola och kolloverksamhet för barn med NPF-diagnos. Mina intressen är kallbad, tennis och kollo!

Våra sponsorer:
Ann Sofie Mattssons familjestiftelse
Maxi ICA Stormarknad Värmdö
Kungliga Patriotiska sällskapet
Värmdö Kommun

Samarbetspartners:
ADHD-fonden

Tack till:
Fanny Wacklin Nilsson, för logga och hjälp med hemsida
August Torngren Wartin, för hjälp med fotografering