Anmälan

Kontakta oss

Om du/ni önskar anmäla ert barn för helgkollo finns det två vägar att gå:

Om ert barn är berättigad till LSS ska ni kontakta er handläggare på er kommun för att via dem anmäla ert barn till kollo. Vi kan hjälpa till med praktiska detaljer kring detta, mejla oss gärna så hjälper vi er, bifoga gärna i mejlet nedanstående uppgifter.

Om ert barn inte är berättigad till insatser enligt LSS mejlar ni oss på [email protected] och uppger nedanstående uppgifter. Intresset för Kollo Full Farts verksamhet är väldigt högt och i nuläget har vi inga lediga platser, men vi vill gärna ha intresseanmälningar och hör av oss när vi får en ledig plats eller möjlighet att starta upp fler grupper. Barnet behöver i samband med start i en kollogrupp vara medlem i föreningen Kollo Full Fart (kostnad på 200 kr/år).

Uppgifter som ska bifogas i mejlet:

  • Barnets namn
  • Barnets födelseår
  • Barnets bostadsort
  • Om barnet har rätt till LSS och om ni i nuläget har någon insats via LSS
  • Namn, telefonnummer och mail till kontaktperson.

Vi kommer sedan att kontakta er med mer information och när vi har en ledig plats att erbjuda. Uppgifterna sparar vi för att kunna komma i kontakt med er.

Man kan ställa sig på kö samma år som man fyller 9 år och man kan delta i verksamheten t.o.m det år man är 14.

Om ni önskar vara med och stötta vår förening får ni gärna höra av er för mer information! Man kan även stödja oss genom att bli medlem, se mer information under rubriken ”bli medlem”. Kolla gärna in vår facebooksida på https://www.facebook.com/kollofullfart

Mejladress: [email protected]

Följ oss gärna på sociala medier:
Vi finns på Facebook, Instagram och Linkedin och heter Kollo Full Fart på alla ställen